zaterdag, juli 28, 2012

Het vervolg

Ondertussen zijn we al bijna een weekje terug thuis. Een zonnig weekje! We hebben amper uitgepakt en volop genoten van het mooie weer en ons zwembadje...
Zwembad of strand
In Frankrijk hebben we, ondanks Caroliens éénhandigheid, nog veel plezier gehad.
Elke dag discussieerden Fabian en Joschka over onze bestemming: strand of zwembad. Meestal deden we beide.

Zonnige groetjes
Een eerste online-vakantie en dus geen dagelijks bezoek aan de krantenwinkel om het een dag oude exemplaar van "Het Laatste Nieuws" te kopen. Hierdoor zijn we echter ook onze kaartjes vergeten. Dit jaar geen "Zonnige groetjes" voor familie en vrienden... Onze excuses. Maar het was wel zonnig en we hebben wel aan jullie gedacht!

Bezoek
14 juli kregen we bezoek van mijn broer Bruno en Dorothea. Drie dagen eten, drinken, babbelen en wandelen. Zalig. Dat een mens zo ver moet rijden om wat tijd voor familie te hebben. Voor herhaling vatbaar!

Flandrien
Ondanks Caroliens val (of net omdat hij het achterop niet meer vertrouwde) heeft Fabian heel wat  kilometers (miloketers volgens hem) met zijn fietsje afgelegd. Met de fiets naar de oceaan, naar het zwembad, 's morgens naar de bakker. Proficiat Fabian!

Mark Spitz of Michael Phelps voor de jongere generatie...
Joschka heeft in het zwembad een groot enthousiasme getoond voor het baantjes trekken. Elke dag verbeterde hij zijn vorig record. De laatste dag zwom hij 50 lengtes (van 20 m.) of dus een kilometer. De tennislessen hebben voor stevige armspieren gezorgd. Proficiat Joschka!

Terug naar huis
Zondag 22 juli hebben we dan een probleemloze terugreis afgelegd. Enig probleem is een constante hoofdpijn die het rijden toch extra lastig maakt. Ik vermoed dat die hoofdpijn alles met stress te maken heeft. Op de heenreis had ik daar ook al last van.
Terug thuis naar frituur 't Liefken in Wondelgem.




Geen opmerkingen: