dinsdag, december 22, 2009

En nu de country versie...

Send your own ElfYourself eCards

Joschka schrijft een boek.

Deze namiddag vroeg Joschka mij om hem een 'blad te geven op de computer'. Ik moest dus Word openen zodat hij wat kon schrijven. Na twee uur kwam hij tevoorschijn met 'het boek van joschka en fabian'.
In primeur zijn eerste boek:
 
Posted by Picasa

maandag, december 21, 2009

zondag, december 13, 2009

Fabian stapt! (met een beetje hulp)

Fabian is sinds gisteren volop aan het stappen achter allerlei wagentjes. Hij is nu bijna 11 maanden oud.

5 jaar gezond!

Vorige week moest ik op controle naar het UZ en deze week kreeg ik de resultaten en die waren gelukkig alweer positief.
De tumormerkers stonden op 1.04 en er was niets te zien aan lever, nieren, longen, enz.
Sinds de operatie is er 5,5 jaar voorbij en sinds de chemo 5 jaar. Hoe meer tijd er verstrijkt, hoe kleiner de kans op hervallen. Vanaf nu beperkt de jaarlijkse controle zich tot een bloedonderzoek. Dus geen echografie en geen radiografie meer. Om de drie jaar mag ik natuurlijk wel nog eens langs voor een coloscopie.
Alhoewel ik geen slecht nieuws verwachtte blijven de weken voor het onderzoek toch voor extra stress zorgen. Want een mens weet nooit natuurlijk...

De verpleeg-sterren

Vrijdag met mijn moeder naar de spoed op het UZ.
Donderdag was ze uitgegleden op een vetplek in de gang van Gent Sint-Pieters. En een dag later kon ze er nog moeilijk op steunen. Wij dus naar de spoed. We waren nog maar te plaatse of we kregen een papier onder onze neus of de filmploeg van Vitaya mocht filmen in het kader van hun ‘reality-show’ de verpleeg-sterren. Eindelijk onze kans op 5 minuten bekendheid…
Binnen twee weken de BV’s (bekende voeten) van mijn moeder voor heel Vlaanderen. Gelukkig was de schade (aan de voeten) beperkt tot een kneuzing.
http://www.vitaya.be/programma/de-verpleeg-sterren