donderdag, juli 23, 2009

Carolien blogt

Beste mensen. Sinds vandaag is ook Carolien beginnen bloggen. (Zoals je hieronder kunt lezen.)
Ik had aan volgende taakverdeling gedacht: de boze stukjes door mij en de vriendelijke door Carolien ;-)

Fabian kampeert!

In een klamboe-iglo op zijn kamer. Een gewone (piraten)klamboe zoals bij Joschka leek ons voor de grijpgrage, altijd proevende en immer draaiende Fabian niet veilig. Maar hoe konden we hem dan beschermen tegen die vervelende muggenmonsters? De oplossing hebben we gevonden op het internet, op http://www.klamboe.eu/.

De klamboe-iglo van Fabian:

De piratenklamboe van Joschka:

Het is een beetje lastig om er met een net in slaap gevallen bengeltje in te geraken (3 ritsen!), maar een mens is flexibel …

donderdag, juli 09, 2009

Onbeschoft Proximus!

Je kent het ook wel. De gsm rinkelt en in het vensterje verschijnt 'privé-nummer'. Je neemt op en dan beginnen ze er aan. Een vlot verkoopspraatje en dat je jaren geleden klant was van proximus enz.
Een tijdje geleden was het zover. Ik was aan het werk en een medewerkster van P. belt me op. Ik onderbreek haar en zeg: "Mevrouw ik ben eigenlijk aan het werken!" Waarop zij geïrriteerd reageert: "Ik ook".
Wat een arrogante trut. Maar ja ze past dan ook wellicht volledig binnen het bedrijfsprofiel van Proximus/Belgacom. Ik ben zo iemand die zijn gsm-nummer alleen doorgeeft aan vrienden en familie. Ik krijg dus normaal alleen maar telefoon van mensen die mij echt willen spreken. Daarom zet ik mijn nr. niet in telefoongidsen en geef het ook nooit door aan firma's. Maar omdat ik ooit klant was hebben ze natuurlijk mijn nummer en bellen ze mij dus maar op. Klantvriendelijkheid waarschijnlijk.

Ja ik was ooit klant van Proximus en zelfs nog van Belgacom. Maar ik ben er weggegaan en niet alleen omdat het elders beter en goedkoper was. Ik ben weg gegaan en keer er NOOIT naar terug. Nog liever geen telefoon dan!

woensdag, juli 08, 2009

Vakantienieuws

Voor Joschka en Carolien is de vakantie alweer een weekje ver. Ik ben er zaterdag aan begonnen.
Ik heb eindelijk tijd gevonden om nog eens een berichtje te schrijven. Het is toch merkwaardig hoeveel meer tijd 'verdwijnt' door voor twee kindjes te moeten zorgen.

Vorige week zijn Carolien en Joschka naar de zoo geweest.


Ondertussen is het beginnen regenen... en het is koud geworden...
Nog even nagenieten dus van het mooie weer van vorige week.



Fabian kruipt! Sinds een paar dagen kruipt Fabian. Achteruit weliswaar, maar hij begint toch al wat afstanden af te leggen. Vooruit lukt ook als hij zijn armpjes op een speeltapijtje legt. Dan schuift hij vooruit door het huis.