woensdag, augustus 06, 2008

Joschka zwemt!

Joschka speelt graag in het water, eigenlijk is hij bij mooi weer amper uit het water te houden. En vandaag was het zover. Hij heeft het aangedurfd om zonder zwembandjes te zwemmen. Alweer een mijlpaal. Ik ben zo snel mogelijk de camera gaan halen om zijn eerste slagen vast te leggen.

zaterdag, augustus 02, 2008

't Is afgelopen de vakantie!

Thuisblijven tijdens de vakantie. Daar hadden we voor gekozen om onze verbouwingen te helpen betalen. Een goede keuze? Financieel wel, maar geef mij maar een reis naar een zonnig buitenland. Toch hebben we ons nog goeg geamuseerd. Joschka kon maar niet genoeg krijgen van de Gentse feesten. We hebben ons wel beperkt tot kindertoestanden overdag. En uiteindelijk viel het weer goed mee. De rest van de tijd hebben we gevuld met klusjes, vrienden op bezoek krijgen, bij vrienden en familie op bezoek gaan en vooral veel luieren.
De laatste dagen hebben we onze verbouwplannen nog eens grondig bekeken en zijn we aan de zoektocht begonnen naar vloertegels, trappen (ééntje), deuren, velux (met muggenwering en rolluik), douchecabines, enz.
Dit weekend komt zowat de hele familie van reis terug. Ik hoop dat iedereen veilig thuis komt.
En maandag begin ik terug te werken. Ik heb er al zin in...
Joschka's hoogtepunt? In het zwembad bij tante Nelly.